Schietpartij Groningen

Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Daarbij is een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

. Schietpartij in centrum Groningen. Jongen19 raakt gewond update 15 januari 2022 2334. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. 1 day agoGRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdag werd neergeschoten in het centrum van Groningen. Dat meldt de politie.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. 1 day agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen.

De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer. Ambulance Groningen Politie Schietpartij bij de Boeg in Lewenborg. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Een getuige filmde het incident.

1 day agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Een getuige filmde het incident.

1 day agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige. GRONINGEN - De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie zondagmiddag.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. 50 overleden tijdens vrijgezellenfeest na schietpartij update 10.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. In Groningen loopt een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand.

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. 1 day agoVideo 1156. 09-07 Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden.

1 day agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Deel dit artikel. De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat.

1 day agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Groningen - Aan de Boeg in Groningen heeft zaterdagavond rond 2200 uur een schietincident plaatsgevonden. 09-07 Protestacties langs en op snelwegen.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Schokkende videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten. Schietpartij in centrum Groningen.

Dat bevestigt de politie op Twitter. Een van de mannen valt na te zijn getroffen op straat neer. Er zou meerdere keren zijn geschoten.

Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. 1 day agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. De schutter is aangehouden. De man was betrokken bij een ruzie aan de.

The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver. Een getuige filmde het incident. Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het.

09-07 Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden. Hij is uiteindelijk aan zijn. Schietpartij in centrum Groningen.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. 1 day agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. De man werd met ernstige verwondingen overgebracht naar.

Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel